Wie is RDR.
Ik ben Rob de Roo, en ik doe aan vloerstoffering en raamdecoratie, egaliseren en vloer reparatie en zijn gevestigd in Schiedam-zuid.
Als geboren en getogen Schiedammer wil ik graag in mijn eigen stad blijven. En wat is nou mooier dan dat je wonen en werken kunt combineren in de wijk waar je woont en ook nog eens bent geboren.

Voor het leveren en leggen van diverse soorten vloerbedekking kunt u bij ons terecht. Wij leveren en plaatsen ook diverse soorten raamdecoratie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij tot onze klantenkring rekenen.
Door internet en de komst van webshops is er een enorme keus wat betreft woninginrichting en decoratie en ook prijzen. Wij willen ons daarin verschillen en werken dan ook niet met grote voorraden of stuntprijzen. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Wel werken met vaste leveranciers en merken..waarom, omdat het contact dan persoonlijk en prettig blijft maar ondanks dat wij in vergelijking, minder keus hebben in onze showroom dan de grote interieurspecialisten blijft er genoeg over om te kiezen voor diverse vloeren en raamdecoratie. Waar door er wel een overzicht blijft. Indien wij een vloer naar uw wensen/idee niet in huis hebben, betekend niet dat wij het niet kunnen leveren. Ook voor alleen leveren van uw vloer kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit en service vinden wij heel erg belangrijk.
Advies, opmeten en offertes zijn bij ons gratis en vrijblijvend. Het kiezen van een vloer en of raamdecoratie is niet zo gemaakt. Bij twijfel adviseren wij onze klanten om de stalen mee te nemen naar huis om op hun gemak een keuze te maken. Een kleur of de keuze van het type vloer of raamdecoratie is vaak bepalend voor de sfeerimpressie en kan vaak anders doen uitkomen als het om een match gaat met uw eigen interieur en verlichting.

De vloeren die wij leveren en leggen zijn Marmoleum, Vinyl, Tapijt, pvc(stroken), laminaat, tapijttegels, gietvloeren maar ook schoonloopmatten op maat en in diverse kleuren.
Voor raamdecoratie is dat vitrage, inbetweens, (verduistering)gordijnen, jaloezieën, lamellen, rolgordijnen enz.

Tevens verkopen wij ook grastapijt en onderhoudsproducten voor uw vloer.

Wij zijn VCA gecertificeerd.